• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Hoogste kwaliteit
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijs garantie
  • Niet goed, geld terug

Rhodoniet

Rhodoniet 

Rhodoniet stabiliseert emoties, voedt liefde en moedigt broederlijke gevoelens tussen mensen aan. Het kan u beide kanten van een kwestie laten zien. Het kristal stimuleert, reinigt en activeert het hart en hartchakra. Het aardt energie, brengt yin en yang in evenwicht en helpt u om uw volle potentieel te verwezenlijken.

Deze steen heeft een krachtige resonantie met vergeving en steunt de verzoening na langdurige pijn en mishandeling. Het is bij genezing van een vorig leven te gebruiken om verraad en verwaarlozing aan te pakken. Met zijn vermogen om onzelfzuchtige eigenliefde en vergeving te bevorderen helpt het projecties terug te trekken die de partner verantwoordelijk stellen voor iets wat in uzelf zit.

Gebruik Rhodoniet om beledigen te laten afketsen en wraak te voorkomen. Daarnaast bevordert het kalmte in gevaarlijke of verwarrende situaties. Rhodoniet brengt fysieke en geestelijke energieën met elkaar in evenwicht en integreert ze. Het bouwt zelfvertrouwen op en maakt een einde aan verwarring.

Rhodoniet geneest wonden en verlicht insectenbeten. Het kan littekens verminderen, heeft een weldadig effect op de groei van botten en op het gehoororgaan door dat goed af te stemmen op geluidstrillingen en stimuleert de vruchtbaarheid. Deze steen behandelt emfyseem, ontsteking van gewrichten, artritis, auto-immuunziekten, maagzweren en multiple sclerose.

Een zeer zachte, liefdevolle en gevoelige steen. Stimuleert de creativiteit en is een goede meditatie steen. Reageert goed op aandacht. Moet regelmatig ontladen worden.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. De Kralenbaas  neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.

Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items