• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Hoogste kwaliteit
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijs garantie
  • Niet goed, geld terug

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli 

Lapis Lazuli heeft een heel bijzondere eigenschap: het opwekken en versterken van liefde van onszelf en anderen. Daarom wordt hij in vele culturen gedragen als liefdes- of vriendschapssteen.

Door de aanwezigheid van aluminium in de edelsteen werkt hij direct in op het zenuwstelsel, waarbij zowel spanningen als nervositeit op een positieve manier worden beïnvloed. De algemene waterhuishouding van het lichaam wordt verbeterd. Door de steen te dragen op plaatsen waar zich een vochtophoping voordoet, zal de zwelling (bijvoorbeeld veroorzaakt door een verstuiking of vochtophoping) spoedig verdwijnen.

Het zwavel in de edelsteen bevordert transpiratie en helpt huidziekten genezen. Ook stimuleert hij de lever. Ontstekingen van de zenuwuiteinden verdwijnen en bij acute reuma zal hij de afvoer van afvalstoffen bevorderen.

Door de aanwezigheid van silicium gaat hij ontkalking tegen. De huid herstelt zich sneller van schrammen en wonden. Bij een hoge bloeddruk treedt spoedig een beter evenwicht op. Het cholesterolgehalte in het bloed wordt gunstig beïnvloed.

Het calcium in Lapis Lazuli bevordert de genezing van botbreuken. Hij kan gunstig werken bij problemen van osteoporose. Ook verzacht hij de pijn als de tanden doorkomen en in het algemeen bij tandproblemen.

Lapis Lazuli heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel. Hij voorkomt slapeloosheid en helpt tegen oververmoeidheid. Hij kalmeert onrust en prikkelbaarheid en herstelt het geestelijk evenwicht.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. De Kralenbaas neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items