• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Hoogste kwaliteit
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijs garantie
  • Niet goed, geld terug

Dragon Veins Agaat

Dragon Veins Agaat 

Agaat is vaak doorschijnend en heeft van nature mooi gestreepte kwartslagen. Agaat is een kwartssoort en is zo hard dat andere stenen ermee gegraveerd kunnen worden.

Agaat bestaat uit verbazingwekkende kleuren en lagen. De naam van de Agaat is afkomstig van de rivier Achates op Sicilie waar het ooit als eerste werd gevonden.

Agaat werd vroeger en nog steeds gedragen als amulet dat geluk brengt. Agaat wordt ook gebruikt voor ornamenten omdat het heel duurzaam is. De oude Romeinen gebruikten Agaat ook om te kijken of hun drank niet vergiftigd zou zijn. Na onderdompeling in gif zou de steen verkleuren.

Door verhitting kunnen kleuren van stenen veranderen en met het zogenoemde Dragon Veins worden de Agaten afgekoeld in koud water. De steen kraakt dan als het ware en daardoor ontstaan prachtige patronen die je op de kralen ziet.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. De Kralenbaas  neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items