• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Hoogste kwaliteit
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijs garantie
  • Niet goed, geld terug

Amethyst

Amethyst 

Amethyst heeft een prachtige purperen tot blauw violette kleur, van heel licht tot donker.

Violet is de kleur van transformatie en derhalve is de Amethist een zeer spirituele steen.

Amethist wordt gevonden in de US, Engeland, Canada, Brazilië, Mexico, Rusland, Sri Lanka, Uruguay, Afrika, Siberië en India. Deze edelsteen is makkelijk verkrijgbaar en is ook zeer geliefd onder spirituele en energetische genezers. Amethist wordt ook vaak voor meditatieve doeleinden gebruikt. De steen vormt een goede combinatie met Citrien, Rozekwarts en heldere bergkristal.

Amethist helpt bij migraine en spanningshoofdpijnen, bij druk en drukte in het hoofd, bij slapeloosheid, bij nachtmerries, dronkenschap en allerlei verslavingen. Overwerkte of psychisch overbelaste mensen hebben veel baat bij deze steen. Het is een reiniger voor het immuunsysteem, lymfesysteem en het bloed.

Amethist helpt bij het verwerken van verdriet, het verwerken van verlies van een dierbare en helpt tevens de mensen die steun en hulp willen of willen bieden aan een naaste rondom het sterfproces.

Spirualiteit wordt door Amethist aangemoedigd, het versterkt de intuïtie, geeft inspiratie, brengt wijsheid, kalmte en rust. De Amethist helpt ons het patroon van vasthouden uit angst te doorbreken om zo bij onze innerlijke vrede en vertrouwen te komen. Deze prachtige edelsteen stimuleert onbaatzuchtigheid, vergroot onze geestelijke gaven en helpt ons ons te richten op de algehele liefde van al wat is.

Leg Amethyst niet in de zon, de steen verbleekt dan.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. De Kralenbaas  neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items