• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Hoogste kwaliteit
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijs garantie
  • Niet goed, geld terug

Fire Agaat

Fire Agaat 

De Fire Agaat heeft naast de algemene eigenschappen van Agaat nog een aantal aanvullende werkingen. Fysiek wekt de Fire Agaat de (seksuele) activiteit op, is opwekkend, stimulerend en vitaliserend voor het lichaam in het geheel en brengt de chakras in balans. Het voorkomt dat de energie opraakt of uit balans raakt en brengt in kleine stapjes de energieën weer op zijn plaats. Deze edelsteen wekt letterlijk het vuur op daar waar nodig, maar zal daar waar nodig ook het vuur doven of lichtjes laten branden. De Fire Agaat stuurt tenslotte ook sterk op de celdeling en helpt ongewenste celgroei tegen te gaan.

De steen wordt gezien als de absolute volmaaktheid omdat hij wil zorgen voor spirituele kracht en het proces van bewustzijn van alles wat is, stimuleert. Leven in passie en liefde voor en met alles wat is, is de boodschap van de Fire Agaat.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. De Kralenbaas  neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.

Toont 1 - 12 van de 12 items
Toont 1 - 12 van de 12 items