• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Hoogste kwaliteit
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijs garantie
  • Niet goed, geld terug

Hematiet

Hematiet 

Hematiet is met name effectief als aardend en beschermend middel. Het harmoniseert lichaam, ziel en geest. Tijdens reizen buiten het lichaam beschermt het de ziel en leidt hem weer terug in het lichaam. Deze steen heeft een krachtig yang-element en brengt de meridianen in balans door yin-onbalansen te herstellen. Het lost negativisme op en voorkomt dat er negatieve energiën de aura binnendringen. De steen herstelt vrede en harmonie voor het lichaam.

Hematiet is krachtig. Het ondersteunt timide vrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang, versterkt de wilskracht en de betrouwbaarheid en geeft zelfvertrouwen. Deze steen heft zelfbeperkingen op en draagt bij aan uitbreiding. Het is een nuttige steen om van dwanghandelingen en verslavingen af te komen. Hematiet vestigt aandacht op de onvervulde verlangens die de stuwkracht van het leven vormen. Het is goed tegen te veel eten en roken, en helpt u fouten te accepteren als leerzame ervaringen in plaats van als rampen.

In geestelijk opzicht bevordert Hematiet concentratie en verbetert het geheugen en oorspronkelijk denken. Het richt de aandacht op de primaire behoeften en helpt alle mogelijke problemen te ontwarren. Het is een nuttige steen bij het bestuderen van wiskunde en techniek.

Fysiek heeft Hematiet een krachtige band met bloed. Het herstelt, versterkt en reguleert de bloedvoorziening en kan hitte aan het lichaam onttrekken.

Hematiet helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals de ziekte van Reynaud, en bij bloedaandoeningen zoals bloedarmoede. Het ondersteunt de nieren en herstelt weefsels. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedcellen, is een goed middel tegen kramp in de benen, bezorgdheid en slapeloosheid, helpt de ruggengraat op één lijn te komen en bevordert de heling van breuken.

Leg de steen onder en boven aan de ruggengraat om deze soepeler te maken. Zet of leg het op een relevante plaats voor genezing of kalmering.

Hematiet helpt bij ontstekingen, bloedarmoede, spierkrampen, hartkloppingen, bloedstuwingen, aambeien, zwakte na ziekte, vermoeidheid en uitputting.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. De Kralenbaas  neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.

Toont 1 - 14 van de 14 items
Toont 1 - 14 van de 14 items