• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Hoogste kwaliteit
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijs garantie
  • Niet goed, geld terug

Flower Pattern Agaat

Flower Pattern Agaat 

Door zijn diversheid aan (natuurlijke) kleuren heeft de Agaat ook aan de kleur gerelateerde eigenschappen. Agaat is een aardende steen, die in relatie staat met het basis of wortel chakra (muladhara in sanskriet) Het schept evenwicht emotioneel, fysiek en intellectueel vermogen. Het helpt bij het sturen en stabiliseren van fysieke energie.

Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten die het Universum in stand houden. De steen, met zijn kalmerende werking, werkt langzaam, maar geeft veel power. De vele lagen kunnen verborgen informatie aan het licht brengen.

Agaat maakt acceptatie van uzelf mogelijk, wat uw zelfvertrouwen vergroot. Het stimuleert zelfanalyse en de waarneming van verborgen omstandigheden en wijst u op elk ongemak dat uw welzijn verstoort.

Emotioneel overwint dit kristal negativisme en verbittering van het hart. Het geneest innerlijke woede door liefde te koesteren en de moed te geven om opnieuw te beginnen. Tevens schept het een gevoel van veiligheid en zekerheid bij het opheffen van innerlijke spanning.

Agaat stabiliseert de aura en elimineert en transformeert negatieve energieën. Het reinigende effect is krachtig op fysiek en emotioneel niveau. Op het hart gelegd geneest het de emotionele aandoening die het accepteren van liefde verhindert.

Het heelt de ogen, de maag en de baarmoeder; het reinigt het lymfestelsel en de alvleesklier, en het verstevigt de bloedvaten en geneest huidaandoeningen.

Agaat is er in diverse kleuren en patronen. Soms ook zijn ze behandeld in een speciaal kleurenbad om ze een mooiere uitstraling te geven. Dit maakt de steen niet krachtiger of zwakker, maar sommige mensen vinden die fellere kleuren (paars, rood, blauw, groen) nu eenmaal mooier.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. De Kralenbaas  neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items