• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Hoogste kwaliteit
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijs garantie
  • Niet goed, geld terug

Arctic Jaspis

Arctic Jaspis 

Jaspis is een sterke steen die energie geeft om gestelde doelen te bereiken. Het is een steen van liefde. Jaspis kan negatieve gedachten omzetten in positieve gedachten.
De steen is sterk aardgebonden en daarom kan vooral de rode jaspis goed gebruikt worden om meer te aarden.

Jaspis kan het best direct op de huid gedragen worden. Hij werkt langzaam. De steen kan troebel worden door gebruik. Maak hem dan schoon en laad hem eventueel opnieuw op.

In het oude Egypte gebruikte men Jaspis als amulet door er scarabeeën uit te snijden.
Oorspronkelijk dacht men dat Jaspis bescherming bood tegen slangenbeten en andere vergiften.

Jaspis zorgt voor een rechtvaardig gevoel en stimuleert de fantasie, geeft moed en dapperheid. De wilskracht wordt sterker. Jaspis brengt geluk voor moeder en kind. Bovendien zou bruine Jaspis de vrucht beschermen tijdens de zwangerschap.

Jaspis zorgt voor een sterker gevoel van eigenwaarde. U kunt beter voor uzelf opkomen en makkelijker contact maken met anderen. Hij maakt dat u meer opmerkzaam en geïnteresseerd wordt naar de wereld om u heen.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. De Kralenbaas  neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.

Toont 1 - 10 van de 10 items
Toont 1 - 10 van de 10 items