• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Hoogste kwaliteit
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijs garantie
  • Niet goed, geld terug

Amazoniet

Amazoniet 

Amazoniet is een zeer kalmerende maar krachtige steen in een prachtig groen blauwe of wat blauwere kleur. De steen vertoont vaak wat (vaag) witte aders of langgerekte lijnen of vlekken en behoort tot de microklien veldspaten groep. De veldspaten is een mineralengroep waaruit 60% van onze aardlagen bestaat.

De meer groenere of intens gekleurde Amazoniet is afkomstig uit Rusland.

De Amazoniet wordt al gewaardeerd sinds het begin van onze samenlevingen. Amazoniet werd altijd gezien als echte gelukssteen en steen van moed, voorspoed en waarheid.

Vindplaatsen van Amazoniet zijn Rusland, India, Madagaskar, Namibië, en Brazilië.

Amazoniet heeft een sterk reinigende werking en beschermt tegen allerlei stralingen als de magnetron, computer en mobiele telefoon. Het maakt verbinding met het keel- en hartchakra en verdrijft in ruime zin alle negativiteit om je heen.

Op fysiek vlak uit de reinigende werking van de steen zich op de stofwisseling, richt zich op calcium tekorten, is goed voor keel, tanden, huid en haar. Het vermindert verkrampingen, helpt bij reuma en heelt langzaam traumas die vast zitten in het lichaam.

Amazoniet helpt in mentale zin je meer in balans te krijgen. Het filtert gedachten en geestelijk denkwerk en brengt alles tot het meer intuïtieve. Het brengt het mannelijke en vrouwelijke dichter bij elkaar. Het verdrijft angsten, zware emoties en helpt vrijuit te denken en zich te uiten. Amazoniet staat voor openheid, vrijheid, en creatieve expressie, als ook staat het voor vruchtbaarheid en een nieuw begin.

Deze steen helpt om blokkades rondom het hart- en keelchakra op te heffen. Het geeft zelfliefde en liefde voor naasten en nodigt je uit om je hart open te stellen voor anderen en waarbij je je op een doeltreffende en liefdevolle manier mag uiten en zijn wie je bent. Tegelijkertijd ben jij de uitnodigende voor anderen om ook hun hart naar jou open te stellen.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. De Kralenbaas  neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.

Toont 1 - 24 van de 24 items
Toont 1 - 24 van de 24 items