• Gratis verzending vanaf €40,-
  • Hoogste kwaliteit
  • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Laagste prijs garantie
  • Niet goed, geld terug

Red Aventurine

Red Aventurine 

Aventurine helpt bij nerveuze (hart-)klachten, overspannenheid, geïrriteerde huid, schubvlecht, allergieën en leveraandoeningen. Ook helpt het bij ongeduldigheid en angst.

Aventurine heeft een sterke geneeskracht. Naast de goudbruine variëteit komt ook de lichtgroene en donkergroene steen voor. Beide zijn bij uitstek geschikt om evenwichtstoornissen in het lichaam bloot te leggen.

Als we een donkergroene Aventurine dragen aan een halsketting, dan concentreren alle trillingen zich eerst op het orgaan dat het sterkste verzwakt is. De Aventurine activeert alle nog gezonde cellen in dit orgaan en draagt energie over aan de al zieke cellen. Hoewel het een vrij langdurig proces is, zal het verzwakte orgaan weer gezond worden. Is het eenmaal zo ver, dan verplaatst de trilling van de steen zich naar het orgaan dat nu het zwakste is en werkt daar op dezelfde wijze. Als ondersteunende maatregel is het verstandig om de lichtgroene Aventurine tevens in de buurt van het verzwakte orgaan op het lichaam te leggen.
 Hoe langer een Aventurine gedragen wordt, des te sterker en duurzamer zijn genezende kracht is.

Aventurine werkt verder bevrijdend bij aandoeningen van het vegetatieve zenuwstelsel en kan bij problemen met het in slaap komen of ter kalmering 's-nachts onder het hoofdkussen gelegd worden. De steen opent ons hartchakra en zorgt zo voor een opgewekte gelatenheid.

Bij hartkwalen kan men de steen op de desbetreffende plek opleggen of dragen aan een langere ketting, die tot het hart reikt.

Nb. De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling, en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. De Kralenbaas  neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen.

Toont 1 - 11 van de 11 items
Toont 1 - 11 van de 11 items